Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

PS: Jakbys potrzebował paru lekcji z ang.to podbij,a pokaze ci .... na migi!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
proszę następny kolega, zbierający liczbę danych odpowiedzi super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Wiecie co mnie dziwi, to iż jeśli widzimy że wększość odpowiedzi jest na nie, obrażających, to brniemy w to i też takie dajemy jeli więcej było by pochlebnych to też dalibyśmy pochlebną odp, porade itd... ludzie wiecej wlasnego zdania, nie podlizujcie się nie musicie iść za głosem tępej większości. pozdrawiam Panów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Witamy Lelek na naszym forum....jeju jak sie zrobilo ciekawie........pozdrawiam takze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
AgaN Witam. No ciekawie bo wczoraj siedze i mysle sobie tak zaloguje sie na forum , poznam może kogoś, zaczerpnę info, pogadam a tu buractwo jak okiem sięgnąć nie obrażając kilku osób, Naprawde sprawdza sie to że od Polaka na obczyźnie z daleka jest kilka osób które zamiast odp, pomóc lub wogóle przemilczeć piszą byle co byle pisać dla mnie chore nie chce pomóc odp na pytania olewam temat a nie jadę komuś bo bandzie. Żal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
hehe dokladnie to co pisalem wczesniej nie ma foty boi sie obicia ryja.... nie o to chodzi musza byc granice moze załóżmy temat, post odezwij sie a Ci pojade........ cwaniaczki w realu geby nie otworzą ale na forum anonimowy jestem to jade co mi tam..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Czesio już Cie lubię.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
lelek32 napisał:
Za pomoc jesli chodzi o angielski dziekuje napewno.... nie skorzystam i znam twoje wczesniejsze wypowiedzi nie musisz sie powtarzac a w ogole to to tak uwazam ze 6 lat to maly pikus i powiem ci ze mam znajomych co sa tu po 20 lat i wiecej i zaden nie cwaniaczy jak ty. Myslisz ze swoim zachowaniem skad niekad chamskim zyskujesz, czy blyszczysz na forum, pokazujesz tylko swoja prostote pewnie pochodzisz z zadupia i 20 tys NOK to majatek dla ciebie ale to twoja sprawa, mowisz nie oceniaj ludzi jesli nie znasz a ty co robisz przeczytaj swoje wypowiedzi od poczatku tego postu ojjj gubisz sie kolego w zeznaniach.

mam prosbe >nie nazywaj mnie swoim kolegą, bo nie zanosi sie na niedzwiadka : )

Poweim ci równiez,ze masz tupet, bo jestes tu tyle, ile oranzada ma trwałosci, a sapiesz jakbys był super obtrzaskany

aaaaaaaaaaaaa 20tys to nie tak duzo, wiec nie pij w tym temacie do mnie-pls....
Jesli Wwa to zadupie dla ciebie, to poprosze o nazwe twojej metropolii ?
ps: miałem tego nie pisac, ale te dwie dychy mnie kapke rozsmieszyły!
Wiesz czym sie róznie od ciebie ?
Ja juz sie nachapałem, a ty wciąz jestes chłonny jak gąbka....
Ja przytulam 3 dychy netto co miesiąc, a ty marzysz o 25
Mógłbym tak pisac i przytaczac przykłady bez konca, bo rózni nas baaaaardzo wiele.....
I nawet jak norge jutro sie skonczy, to ja mam do czego wracac i z czym, a ty co poczniesz... ?
Musisz sie z tym pogodzic,ze czasem na pewne rzeczy bedziesz w zyciu za krótki, tak jak ja czasem bywam, bo tak juz w zyciu jest.....
np, ale ty to przeciez wiesz.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
lelek32 napisał:
hehe dokladnie to co pisalem wczesniej nie ma foty boi sie obicia ryja..

bo wklejaja na fejsika lub nk tutaj "polscy" znajmi nie zagladaja

a ja fotki nie mam bo jak mialam to za duzo prv.pisano "jestem sam chetnie poznam" a jestem szczesliwa posiadaczka fajnego meza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
marianek73 3 dychy co miesiąc netto hmmm po 6 latach to co powiesz na to moj koles ma w NO na Polska kase przejazdy oplacone, zakwaterowanie opłacone, diety i rotacje 4 tyg w NO 2 w PL a pracuje w NO 2 miechy i co po twoich 6 latach sorry ale murzynem jestes. Twoja sprawa, nachapałeś sie ok gratki dla Ciebie rozumiem chata w PL jeskl zamiezasz wracac, audi A6 w garazu sie pasie pogratulowac, konto dozywotnio zapelnione moim zdanie to jest dorobic sie i ustawic rodzine a nie zapierdalac za 3 tys NO i kazdy grosz odkladac przy cenach w NO napewno taszczysz paczki z PL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok